Mikulášské turné

1.12. 2012 jsme odstartovali mikulášské miniturné se Střírbovláskem.
V sobotu dopoledne jsme odehráli první představení v Městské knihovně na Smíchově. Zde Mikuláš naděloval drobné dárečky z dárkového koše knihovny.
Hlediště bylo plné, děti spolupracovaly a při nástupu čerta na jeviště, se rozplakalo jenom jedno. Při uklízení rekvizit do aut si doprovázející rodiče ještě prozpěvovali náš mikulášský popěvek.
Celé vybavení jsem na poledne přestěhovali do Radotína nechali naloženo v autech a šli si kolektivně na oběd.
Ve tři hodiny jsme již vybalovali v sokolovně ve Velké Chuchli. Zde jsme uváděli pohádku s druhou verzí zakončení a to bez nadílky. I zde byl sál plný dětí a rodičů a spolupráce byla skvělá. Čertovi se podařilo rozplakat dvě děti.Čert si to velmi užíval neboť jinak nemá ve hře žádný text.
Po druhém představení jsme všechno převezli na další štaci do Mateřské školy do Lochkova, kde se odehraje Stříbrovlásek 4.12. v 17,30. Zde naopak přibude četní z knihy hříchů. Po představení zůstávají děti na noc ve školce spát. Čerta budeme muset držet hodně na uzdě, aby neměli mnoho mokrých spacáků.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.