Velká premiéra

V pátek 14.6. 2013 jsme se dočkali dlouho připravované premiéry Podivné dueto vznikající pod taktovkou Antonise Arabadzise. A věru trpělivost v očekávání se vyplatila. Premiéra se odehrála v divadle Gong v Praze 9, kde byly souboru kromě prostor zapůjčeny některé kulisy a světelná i zvuková technika.

Tréma všech zúčastněných byla již několik dní dopředu veliká, naštěstí včas opadla a plné hlediště bylo strženo dějem a hereckými výkony. Od samého počátku si děvčata představení vysloveně vychutnávala a bylo vidět, že si svoje role pěkně užívají. Taneček vložený  do děje, strhl diváky k nadšenému potlesku již v úvodu představení. Spontánní salvy smíchu musely být pro účinkující hnacím motorem, protože i ve druhé polovině měl děj svižný spád a opět zněl potlesk na otevřené scéně. Závěrečné ovace nebraly konce až musela policistka Mickey v podání Katky Angelisové s píšťalkou v ústech shromáždění rozpustit.

Spokojení diváci si odnášeli domů velice pozitivní zážitek.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.