Prosincové hraní

Náš maratón představení v závěru roku začal již  30.11. v Městské knihovně na Praze 5. Uvedli jsme zde Vodníkovu Haničku a v premiéře novou pohádku pro nejmenšího diváka O velblouďátku. Ještě tentýž den jsme „Haničku“ odehráli pro děti v Sokole Velká Chuchle v rámci jejich vánoční dílny.

1.12. proběhl první adventní koncert Michaely Stehlíkové, který  doprovodili členové DS Gaudium, Miroslava Stehlíková a Marek Zobal mluveným slovem na téma Vánoce ve světě.

3.12. v Mateřské škole Lochkov, hrajeme Vodníkovu Haničku v částečně improvizovaném obsazení, v naprosto nestandartních hracích podmínkách, ale v báječné atmosféře   za účasti mnoha dětí a jejich rodičů. Po pohádce následuje v našem provedení ještě mikulášská nadílka.

4.12. na Ředitelství povodí Vltavy vystupujeme s „Velblouďátkem“ , mikulášskou písničkou a s příchodem Mikuláše, anděla a čerta. Divácká účast byla hojná neboť se jednalo o podnikovou záležitost.

6.12. naše mikulášské družstvo(Jirka Rosina, Jana Neumanová a Vlaďka Novotná) nastupuje v KS U Koruny s nadílkou po divadelním představení  Víti Marčíka, Setkání u Betléma.

 

Vysloveně vánoční ladění přináší adventní koncert Michaely Stehlíkové v kostele Všech svatých ve Slivenci,dne 8.12., který náš soubor doprovází Obrazy z Betléma. Prostor kostela nám nabídl jinou dispozici obrazů a velkou zimu.

Fotografie0131

 

Vystoupení v roce 2013 zakončujeme dne 14.12. na domovské scéně v KS U Koruny od 15,00 Vodníkovou Haničkou a od 19,00 Obrazy z Betléma. Na účasti obou představení je znát, že prosinec je již v polovině a lidé se koncentrují více na vánoční přípravy než na kulturní prožitky, protože zejména večerní představení bylo naplněno jen minimálně. Počet vystupujících přesahoval počet diváků (16:12).

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.