Klubíčko pohádek v Louňovicích

Příchod jara 21.3. 2015 jsme si užili na divadelních prknech v Louňovicích u Říčan. Po vřelém přijetí principálem souboru Dipona Josefem Pšeničkou řečeným Pšenda, jsme si rozložili „nádobíčko“ na pódiu v sále hotelu u Sv.Huberta. Vezli jsem s sebou tři malé pohádky pro nejmenší diváky uvedené pod souhrnným názvem Klubíčko pohádek. V pořadí O velblouďátku, O Palečkovi a O špinavém prasátku. V Louňovicích mají zvyk před zahájením představení zapůsobit na nejmladší diváky krátkým úvodem, který vede děti ke kulturnímu chování. Potom již přišlo velblouďátko. Naše kytička Nočenka (Helenka), nebyla v dobré zdravotní kondici a hrála opravdu na pokraji svých fyzických sil, proto první pohádka neměla ten správný spád. Po krátké přestávce nutné na přestavbu scény zvedli hozenou rukavici Katka s Markem a vyšvihli pohádku O Palečkovi, která se opravdu líbila. Krátké špinavé prasátko bylo pak už jen krátkou tečkou za celým představení. Potlesk byl opravdový nefalšovaný,poděkování od diváků srdečné. Rodiče od maličkých děti děkovali, že jsme přivezli pohádky pro ty úplně nejmenší diváky. Těšíme se s Diponou na další spolupráci

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.