Zářijový výkop

Spolek Gaudium o prázdninách nezahálel. Od června pracujeme na  báchorce pro všechny generace Vánoční šturmování. Těsně před prázdninami k nám přišla mužská posila v osobě Pavla Jandejska a Víta Smelíka, a protože by to bylo málo pozvali jsme ke spolupráci amatérského herce a režiséra z divadla Máj Jiřího Jahodu. O zbytek mužských rolí se podělily ženy jak už bývá v našem spolku zvykem.

Od června jsme měli nasmlouvané představení pohádky Hlavně nečaruj aneb Kniha kouzel fuč! od Kateřina Lužné, do Louňovic. Právě tímto představením budeme  20.9. v 15,00 hodin v hotelu Sv.Hubert v Louňovicích podzimní sezonu zahajovat.

Současně, aby pracoval celý soubor, jsme započali s nastudováním nové pohádky Proč straka nenosí červenou čepičku od naší Helenky Sebastianidesové. Pohádka má také již svá konkrétní data k uvedení. Premiéra bude v Sokole Velká Chuchle 28.11. 2015 od 16,00 hodin, dále pak 3.12. v mateřské škole v Lochkově a 5.12.od 15,00 na domovské scéně v KS U Koruny v Radotíně.

Současně musíme oprášit Staropražský jarmark, pohádku O Palečkovi , O Velblouďátku a Tintili vantili k jejichž uvedení dojede na Havelském posvícení 10.a 11.10 v Radotíně.

Tintili bude mít obnovenou premiéru, neboť došlo k přeobsazení jedné role plavkyně- Vlastu nahradí pružnější Monika.

7-8.11.nás čeká divadelní svátek Radotínská radost které se zúčastní řada kvalitních divadelních amatérských spolků z blízka i vzdáleného okolí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.