Mikulášské turné skončilo

5.12. odpoledne na domácí scéně, jsme završili tento kalendářní rok čtvrtou reprízou pohádky Proč straka nenosí červenou čepici. Na nastudování jsme měli 9 zkoušek, museli jsme se přenést přes začátečnické obtíže zajíce, a zdravotní problémy straky. Při představeních v knihovnách jsme si museli odpustit efekt prskavek,abychom nespustili požární hlásiče. Co představení , to jiný dětský divák.Pohádka je cílená na nejmladší, tedy asi tříleté děti, námětem i délkou na 35 minut. Zatím co v Knihovně na Lužinách se musely děti ke spolupráci hodně provokovat, ve Velké Chuchli reagovaly správně a na správných místech. V mateřské škole v Lochkově málem zbořily křikem jeviště a výpravčí jim musel připadat jako úplný hlupák- vždyť mu přeci všichni říkali, že čepici ukradla straka. V knihovně na Smíchově byly děti zdrženlivé, ale hlavně jich bylo málo. Poslední představení v Radotíně klaplo po všech stránkách. Zdůrazněné divadelním nasvícením,bohatou návštěvou a příjemnou reakcí dětí i dospělých. Tak pohádko s vánoční tématikou zase za rok na shledanou?

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Monika. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.