Masopust v Radotíně-nová tradice

Ve spolupráci s Mateřskou školou Petrklíč, mateřinkou Hastrmánek, Sokolem a Sborem Dobrovolných hasičů, za nehynoucí podpory Místního úřadu se odehrála nová akce, která má v budoucnu vyplnit jarní vakuum před nástupem Radotínského pábení. Odstartovali jsme Masopust. Díky bohatému fundusu našeho spolku jsme oblékli i řadu kostýmů pro Masopust typických. šel medvěd se Židem, jeptiška, farář, slamák, babka s koblihami, vojáci, růžová nevěsta, generálové, čert, vodník, přidaly se i dvě princezny, cikánka, víla a blázen-Masopust. Zněla lidová muzika, prováděli se drobné rošťárny- malování rtěnkami a špinění sazemi. Na první ročník byla nečekaně vysoká účast veřejnosti a to jak civilní, tak i krojované. Celou událost podpořilo nádherné jarní počasí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Fotogalerie a jeho autorem je Vlasta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.