Kašpárek na Havelském

V sobotu 8.10.2016 jsme si opět po roce užili účinkování na Havelském posvícení v našem Radotíně. Přesto, že jsme se účastnili pouze jeden den, uvedli jsem celkem tři představení. Divadla pro děti otevřela pohádka O Sněhurce v provedení Jiřího Jahody, Jakuba Marhoula a Nikči Vanclové. Strhující tempo příběhu vyvolávalo salvy smíchu u malých i velkých. Následovala „velká pohádka“ Kašpárkův svět. Toto dílo máme již docela usazené a tak se Kašpárek dopustil mnoha vtipných improvizací,které se ovšem vymstili postavě krále a jedné dračí hlavě. Při potlačování slz od smíchu se špatně hraje. Po krátké přestávce na oběd přišli nejvěrnější diváci, aby si pochutnali na „dezertu“ sestaveného z poezie Jiřího Žáčka- Jak se chodí do světa aneb Lyžařská. Vtipné verše doprovázené nečekanými hereckými akcemi vyvolávaly smích i opakovaný potlesk na závěr. Dlužno podotknout, že pořad byl uveden v premiéře a diváckou reakcí úspěšně prošel. Lyžařky si s chutí zahrála Hanka Řehořová, Zuzka Breburdová a Vlasta Pilařová. Na další uvedení Lyžařské se těšíme již nyní.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Vlasta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.