Odstartováno

Do Nového roku jsme nemohli vykročit lépe. 12.1. jsme provedli dopoledne hned dvě představení v základních školách. Jednak ve Velké Chuchli pro první až třetí třídu a v ZŠ Radotín pro páté třídy. Pro velice pozorné publikum v obou školách zazněly verše Jiřího Žáčka ve složeném pořadu Jak se chodí do světa aneb Lyžařská a Bajky i nebajky. Přestože se obě představení odehrála v tělocvičnách, chovaly se všechny děti vysloveně kulturně.
Hned následující den 13.1. proběhla na domovské scéně druhá repríza Tchyní v domě a soudě i podle ohlasu na FB diváci byli opět spokojeni.
Upozornění pro ty, kdo se ještě nestačili přijít podívat. Další provedení Tchyní bude 10.2. od 19,00 hodin v divadle Na Manoušce v Řeporyjích.
Rádi uvítáme všechny příznivce 25.2. od 13,30 hodin v KS U Koruny. V tento den nabídneme Tchyně i kritickým zrakům odborné poroty Pražské oblastní přehlídky amatérských divadel (POPAD). Podpora diváků je nejen vítána, ale vysloveně nutná. Bez reakce publika je komedie jen poloviční.
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Vlasta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.